tomi915 Napisano 1 listopada Udostępnij Napisano 1 listopada Cześć, szukam słuchawek TYLKO do gier PC. Mam bezprzewodowe Steelseries Arctis Nova Pro Wireless, ale mi się znudziły. Płyta PC to ASRock X670E. - 3000-3500zł - Mogą być używki - Kabel lub bezprzewodowe - Zamknięte lub półotwarte - NIE muszą mieć mikrofonu! BEZ konieczności zakupu wzmacniacza (chyba, że w tej kwocie) Mam na oku Audeze LCD-2C Classic + ZEN DAC v2. za ok. 2500, ale czy TE słuchawki do gier? Wiem o AceZone A-Rise, ale one ponoć pod fpsy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Cześć LCD-2 to słuchawki z dość niewielką sceną, dodatkowo Zen DAC V2 ich nie napędzi. Sprawdziłbym Focale Azurys, Denony AH-D5200, może też Ollo Audio S4R. Z opcji otwartych, ale nieprzepuszczających aż tak dźwięku Sennheisery HD660S2. Do tego właśnie Zen DAC V2, ewentualnie FiiO K7. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi915 Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć LCD-2 to słuchawki z dość niewielką sceną, dodatkowo Zen DAC V2 ich nie napędzi. Sprawdziłbym Focale Azurys, Denony AH-D5200, może też Ollo Audio S4R. Z opcji otwartych, ale nieprzepuszczających aż tak dźwięku Sennheisery HD660S2. Do tego właśnie Zen DAC V2, ewentualnie FiiO K7. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch WIELKIE dzięki za odpowiedź! Na chwilę obecną myślę nad Audeze Maxwell + np. ten FiiO K7. To słuchawki typowo do gier, a boję się słuchawek typowo "muzycznych". AceZone A-Rise ponoć KOSMOS do gier, ale wszędzie tylko mowa o grach fps. Mieszkam pod KT, więc do Was blisko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada 6 godzin temu, tomi915 napisał: To słuchawki typowo do gier, a boję się słuchawek typowo "muzycznych" Nie ma co, całe życie gram w słuchawkach typowo audiofilskich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts