hyde Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada Witam. Potrzebuje słuchawek dokanałowych tws bezprzewodowych najlepiej z LDAC. Zależy mi na najlepszym dźwięku w detalu i szerokości sceny. Do tej pory miałem edifier pro bud i chciałbym lepszego dźwięku. Kwota ok 700 zł , może być mniej lub trochę więcej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Cześć Sprawdziłbym FiiO FW5, Denony Perl Oba modele to fajne opcje, bardzo uniwersalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada Bardziej rozważałem Technics az60 , az80. - nie wiem jaka między nimi różnica, Sennheiser momentum Audio Technika Lub może hifiman A te fiio i denon to jak grają 5 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Sprawdziłbym FiiO FW5, Denony Perl Oba modele to fajne opcje, bardzo uniwersalne. idget blockquote Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts