Ketrab78 Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada Jestem żółtodziobem w temacie sluchawek. Mało modeli miałem okazję osłuchać. Jak narazie moim wzorem są Sony wh-1000xm4. Czy są jeszcze jakieś modele sluchawek (innych producentów), które w budżecie do 1500pln grają tak wspaniałym i efektownym basem jak one?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Bayerdynamiki dt 1090 , napewno lepszy niz dt 990 wer 250 ohm , to jesli chodzi o słuchawy dynamiczne , planary do przesłuchania ,ale ponizej Anandy to nie radzę schodzic. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada 1990 zdecydowanie nie grają w stylu WH-1000XM4, sporo mniej basu Też nie nazwałbym Soniaczy Vką, ale warto sprawdzić Hifimany HE-R9. Fajne, mocno basowe, niedrogie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 9 godzin temu, Q21 napisał: 1990 zdecydowanie nie grają w stylu WH-1000XM4, sporo mniej basu Też nie nazwałbym Soniaczy Vką, ale warto sprawdzić Hifimany HE-R9. Fajne, mocno basowe, niedrogie. W sumie to nie aż tak zależy mi na V-ce jak na basie właśnie. Czy te He-R9 mają jeszcze lepszy bas od WH-1000XM4?? Niżej schodzą? Może większe zróżnicowanie dolnego pasma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Moim zdaniem niżej, różnorodność basu już zalezy od źródła. Możesz dokupić iFi ZEN DAC V2, by zapewnić im to, czego już mniej więcej potrzebują 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts