Nossy2k Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Dzień dobry Pytanie mam dokładnie takie jak w tytule czyli co dobrać do sluchawek a990z? Jedyne co aktualnie napędza te słuchawki to integra z płyty głównej, czyli prawdopodobnie da się z nich więcej „wycisnąć”. Słucham generalnie wszystkiego, od muzyki elektronicznej przez rap po metal. Lubie jak słuchawki wyraźnie podkreślają bas, jednak nie łupią nim tak ze poza basem nie słychać nic innego Zastanawialem się między: - Fiio k7 - iFi zen dac v2 - Topping dx3 pro Ktoś może używał wyżej wymienionych sprzętów i może coś powiedzieć, ewentualnie polecić coś od siebie ;)? A jeszcze, nie chciałbym się zamykać na same słuchawki, może z czasem jakieś monitory podłączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Czesc. Ja bym sprawdzil tego IfI Zen, na poczatek. Ale tylko dlatego , ze mi sie podoba.🙂 Na serio, sprawdz co sie da , to sa male pudelka, nie bedzie problemu ze zwrotem. Jesli masz mozliwosc , zawsze mozesz ze sluchawkami sie wybrac do salonow. Czy bedzie wyrazna roznica w jakosci dzwieku, pomiedzy tymi ktore wymieniles? Moim zdaniem nie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nossy2k Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Czesc. Ja bym sprawdzil tego IfI Zen, na poczatek. Ale tylko dlatego , ze mi sie podoba.🙂 Na serio, sprawdz co sie da , to sa male pudelka, nie bedzie problemu ze zwrotem. Jesli masz mozliwosc , zawsze mozesz ze sluchawkami sie wybrac do salonow. Czy bedzie wyrazna roznica w jakosci dzwieku, pomiedzy tymi ktore wymieniles? Moim zdaniem nie. Właśnie niestety nigdzie w okolicy nie mam możliwości przetestowania tych sprzętów w salonie Znalazłem jeszcze Loxjie d30, wygląda całkiem nieźle, opinii i recenzji po polsku niestety jak na lekarstwo… No nic zamówię albo Fiio k7 albo właśnie tego Loxjie i będę testował nic innego nie pozostaje 😅 Dzieki również za naprowadzenie w temacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada (edytowany) Przyjemność po mojej stronie. Zamów i w domu testuj. Czasem wysylaja demo modele. Przynajmniej tak u mnie w NL robia. Gdybyś gdzie znalazł Singxer sda2, z drugiej ręki, warto sprawdzic. Sam od kilku lat uzywam. Minus tego że nie będziesz mógł oddać. Może będzie możliwość odebrania u sprzedającego. Edytowano 4 listopada przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Cześć A990Z to fajne, bardzo równe słuchawki, ale i mocno zależne od źródła. FiiO podbije subbas oraz wysokie tony, Topping DX3 Pro też jest równy, ale względnie spokojnie grający. iFi z kolei jest naturalne, lekko ocieplone. Więc wszystko sprowadza się do Twojego gustu W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nossy2k Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 27 minut temu, Q21 napisał: Cześć A990Z to fajne, bardzo równe słuchawki, ale i mocno zależne od źródła. FiiO podbije subbas oraz wysokie tony, Topping DX3 Pro też jest równy, ale względnie spokojnie grający. iFi z kolei jest naturalne, lekko ocieplone. Więc wszystko sprowadza się do Twojego gustu W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. Dzięki śliczne, niestety mam do Was kawałek żeby podjechać na odsłuch Ale pięknie dziękuję za odpowiedź! Na pewno dużo wniosła do moich rozmyślań i już coś tam wiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts