Krrisss Napisano 4 listopada 2024 Napisano 4 listopada 2024 Przepraszam jeżeli nie na temat ale już nie mam pomysłu. Miałem zapewnienie z s4home ale już 2 miesiące 0 kontaktu. Jedynie się dowiedziałem że mój Denon 970 się do tego nie nadaje. Czy nie Wiecie może kto robi takie coś? Odpisz, cytując
Gmow1977 Napisano 4 listopada 2024 Napisano 4 listopada 2024 (edytowany) Nie wiem, czy o to ci chodzi i jakie zdolności manualne posiadasz ,ale chyba coś w tym stylu, powinno ciebie zadowolić... https://eu.govee.com/products/govee-neon-led-strip-light?variant=42000611115192 Edytowano 4 listopada 2024 przez Gmow1977 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Powiedz że żartujesz że chcesz coś takiego mieć w domu? No kwintesencja Kiczu. Serio. Masz fajny amplituner. Nie wiem jakie masz kolumny. Ale może uzytkuj to z dedykowaną funkcjonalnością. Odpisz, cytując
Butler Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Moje oświetlenie w suficie też jest RGB, ale to 14 x GU10 sterowane przez Tuya Zigbee. Można je skonfigurować by świeciły w takt muzyki. Na sylwestra czy urodziny nawet fajnie to wyszło. Odpisz, cytując
Krrisss Napisano 8 grudnia 2024 Autor Napisano 8 grudnia 2024 Dnia 6.11.2024 o 20:54, Piotr Sonido napisał: Powiedz że żartujesz że chcesz coś takiego mieć w domu? No kwintesencja Kiczu. Serio. Masz fajny amplituner. Nie wiem jakie masz kolumny. Ale może uzytkuj to z dedykowaną funkcjonalnością. Dzięki Panie Piotrze za odpowiedź. Miałem tu konto ale gdzieś wyparowało. Także przypomnę że dzięki również Pana pomocy zakupiłem kolumny heco 700 przednie, sufitowe dali Phantom, subwoofer z którego chyba najmniej jestem zadowolony rel ht 1003 natomiast będąc pod ogromnym wrażeniem jak gra centralny zakupiłem też tylne z firmy monitor audio silver. Co do kiczu to ja to właśnie lubię. W takim razie co Pan poleca zamiast takiej instalacji? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia 2024 Napisano 11 grudnia 2024 A co jest nie tak z tym subwooferem? Może to kwestia ustawienia i do tego tez dojdziemy? No i oczywiście bez Pan prosze Ja z Krakowa wychodzę "na Pole" Surround Silver FX? Dnia 8.12.2024 o 08:21, Krrisss napisał: Co do kiczu to ja to właśnie lubię. W takim razie co Pan poleca zamiast takiej instalacji? No to wiesz nic mi do tego ale mi by to po prostu przeszkadzało. Zamiast? Oświetlenie białe ciepłe klimatyczne do wieczornego przebywania w pokoju albo mrok do oglądania seansów. A na imprezy wolał bym chyba kupic jakieś światełka takie pseudo dyskotekowe na Ali i chowac po imprezie. Odpisz, cytując
Recommended Posts