Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Przepraszam jeżeli nie na temat ale już nie mam pomysłu. Miałem zapewnienie z s4home ale już 2 miesiące 0 kontaktu. Jedynie się dowiedziałem że mój Denon 970 się do tego nie nadaje. Czy nie Wiecie może kto robi takie coś? 

• 1 month later...
Napisano
Dnia 6.11.2024 o 20:54, Piotr Sonido napisał:

Powiedz że żartujesz że chcesz coś takiego mieć w domu?

No kwintesencja Kiczu. Serio. Masz fajny amplituner. Nie wiem jakie masz kolumny. Ale może uzytkuj to z dedykowaną funkcjonalnością.

Dzięki Panie Piotrze za odpowiedź. Miałem tu konto ale gdzieś wyparowało. Także przypomnę że dzięki również Pana pomocy zakupiłem kolumny heco 700 przednie, sufitowe dali Phantom,  subwoofer z którego chyba najmniej jestem zadowolony rel ht 1003 natomiast będąc pod ogromnym wrażeniem jak gra centralny zakupiłem też tylne z firmy monitor audio silver.

Co do kiczu to ja to właśnie lubię. W takim razie co Pan poleca zamiast takiej instalacji?

Napisano

A co jest nie tak z tym subwooferem? Może to kwestia ustawienia i do tego tez dojdziemy?

No i oczywiście bez Pan prosze :)

Ja z Krakowa wychodzę "na Pole"

Surround Silver FX?

Dnia 8.12.2024 o 08:21, Krrisss napisał:

Co do kiczu to ja to właśnie lubię. W takim razie co Pan poleca zamiast takiej instalacji?

No to wiesz nic mi do tego ale mi by to po prostu przeszkadzało.

Zamiast?

Oświetlenie białe ciepłe klimatyczne do wieczornego przebywania w pokoju albo mrok do oglądania seansów.

A na imprezy wolał bym chyba kupic jakieś światełka takie pseudo dyskotekowe na Ali i chowac po imprezie.