WaldekA Napisano Wtorek o 18:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:20 (edytowany) Jako, że mój CD nie ma wyścia słuchawkowego a wzmacniacz wbudowany w amplituner Yamahy do najlepszych nie należy postanowiłem zakupić DAC ze wzmacniaczem słuchawkowym żeby go podłączyć bezpośrednio do CD optykiem, albo coaxialem. I tu się dylemat pojawia bo wybór jest trudny. Mam słuchawki DT770 Pro 80Ω. Budżet do 1000 PLN. Fiio k11, k11 R2R czy Topping DX3 Pro? A może jeszcze coś innego? Edytowano Wtorek o 18:21 przez WaldekA Literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 10:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:18 Cześć Wszystko zależy od tego, jakiego brzmienia szukasz. FiiO K11 jest względnie chłodne, dokładne. Topping DX3 Pro Plus to granie naturalne, ale scena nie zachwyca. Ma za to bdb dynamikę. K11 R2R to granie lekko ocieplone, spokojniejsze. Każdy może się spodobać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts