Darek Narozny Napisano 22 listopada 2024 Udostępnij Napisano 22 listopada 2024 Widziałem dzisiaj Subwoofer. Był nowy sprzęt o nazwie KANTO SUB8 300W . Co to za wynalazek? Dziękuję bardzo i proszę o Wasze zdanie i opinie. Szacunek dla wszystkich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 listopada 2024 Udostępnij Napisano 23 listopada 2024 Witaj, Urządzenie być może i warte uwagi ale nie jest to producent słynący z produkowania subwooferów. Bez sprawdzenia w swoich warunkach domowych nie będziesz miał jasnej odpowiedzi "czy warto". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 listopada 2024 Udostępnij Napisano 25 listopada 2024 Amasz mozlkwość go sprawdzić? W jakiej jest cenie? Ja go nie znam https://www.audiomagic.pl/glosniki/subwoofery/subwoofer-kanto-sub8?combination_id=12905 U nas w tej cenie poluje się na Magnata RS12 Ale nie wiem czy one są dostepne w Irlandii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts