tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BlaBla napisał: należy mocno rewidować wyobrażenia o separacji instrumentów, szerokości sceny itd. Brzmi to dla mnie bardzo zwarcie i jednolicie - inaczej niż w domu.... Dokładnie tak jest. Ściana dźwięku bez rozbicia na poszczególne instrumenty. Nic nie " lata " w przestrzeni, różnicuje utwór dynamika , czyli to czego nie ma w większości nagrań. Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, BlaBla napisał: bardzo zwarcie i jednolicie Naturalna spójność czasowa. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Mprezi napisał: O którym utworze otwierającym piszesz? Rozumiem ze cały czas oceniasz dźwięk dali rubicon 2 z piecem Teac 701? Mam na myśli Imagine. Przykładem takiego naturalnie zrealizowanego, trochę suchego brzmienia jest z tej płyty How Do You Sleep i to jest brzmienie jakie lubię. A idąc za ciosem, wrzucam Abbey Road i tam utwór otwarcia Come Together to jest dla mnie kwintesencja idealnego brzmienia! Oczywiście dla tego gatunku. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jestem ciekaw jak oceniacie bas w albumie Promise Sade, masy tam nie ma, jest cudna sprężystość nakręcająca rytm. Edytowano 2 godziny temu przez cymes 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie mam. A strimingu słucham tylko w pracy. Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, BlaBla napisał: Nie mam A może Lynyrd Skynyrd - Pronounced Leh-Nerd Skin-Nerd 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts