JustMarian Napisano 28 listopada 2024 Napisano 28 listopada 2024 Witam, Poszukuję wzmacniacza, który posiada możliwość sterowania pilotem oraz przełącznik loudness do ~1000zł używany. Posiadam kolumny Klipsch F3 (podłączonych do TV za pomocą złącza optycznego FiiO D03K Taishan). Aktualnie posiadam yamahe ax700, wcześniej Denona 860 z którego też byłem zadowolony, lecz musiałem ustawić pokrętło treble na maksymalnie ujemną wartość (jestem dość uczulony na bardzo syczącą górę). Przeczytałem trochę opinii na forach i znalazłem kilka propozycji: Denon PMA-980R, Denon PMA-1055R, Denon PMA-925R. Gdzie wyczytałem, że 925R, a 980R to totalnie inna bajka. Będę wdzięczny za pomoc. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2024 Napisano 29 listopada 2024 Loudnes nie będzie sterowany pilotem. Jesli juz w 860 skręcałeś tak góre to może Pioneer albo Harman. One miały łagodniejsze wysokie. Odpisz, cytując
JustMarian Napisano 29 listopada 2024 Autor Napisano 29 listopada 2024 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Loudnes nie będzie sterowany pilotem. Jesli juz w 860 skręcałeś tak góre to może Pioneer albo Harman. One miały łagodniejsze wysokie. A to wiem, że nie będzie sterowany z pilota. Chodziło o samą regulację głośności. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia 2024 Napisano 2 grudnia 2024 Dnia 29.11.2024 o 11:10, JustMarian napisał: A to wiem, że nie będzie sterowany z pilota. Chodziło o samą regulację głośności. Rozumiem, no to już szukaj który to ma i gdzie pilot jest sprawny w komplecie Odpisz, cytując
Recommended Posts