Dedal Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Racja , np. Dac 9 też ok , ale koncowka st9 nic specjalnego juz w komplecie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWoy Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, Carmion napisał: Moim zdaniem odtwarzacz sieciowy możesz zmienić np. Na wiim pro I po coaxial do DAC. Mam w sypialni Wiim Pro. Jak podłączam go zamiast Nuprime Stream 9 to gra dużo gorzej. Słychać róznice bardzo mocno. 2 godziny temu, Tomasz S. napisał: Firma Nuprime sprzedaje transport za niemałe pieniądze gdzie kuleje oprogramowanie i nie zaktualizują go , tylko wypuszczą nowy sprzęt więc postanowiłeś dokupić od nich CD. Nie wnikam , ale nie rozumiem. Heja. Myśle że kluczowe jest pierwsze zdanie które napisałem. Przeczytaj jescze raz w wolnej chwili to wydaje mi się że zrozumiesz:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, JacekWoy napisał: Mam w sypialni Wiim Pro. Jak podłączam go zamiast Nuprime Stream 9 to gra dużo gorzej. Słychać róznice bardzo mocno. To musisz korzystać z wewnętrznego daca w Nuprime wtedy się zgodzę. U mnie wiim gra tylko jako transport. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, JacekWoy napisał: Myśle że kluczowe jest pierwsze zdanie które napisałem. Przeczytaj jescze raz w wolnej chwili to wydaje mi się że zrozumiesz:) Ok, w końcu każdy głosuje własnym portfelem. Dobry z Ciebie klient. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 godzin temu, JacekWoy napisał: Mam w sypialni Wiim Pro. Jak podłączam go zamiast Nuprime Stream 9 to gra dużo gorzej. Słychać róznice bardzo mocno. Transport ma znaczenie. Ja wierze i wiem bo sprawdziłem. I nie daj sobie wmówić że jest inaczej. Ale NuPrime sieciowe także omijam. Natomiast to Ty masz być zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Transport ma znaczenie. Ja wierze i wiem bo sprawdziłem. I nie daj sobie wmówić że jest inaczej. Ale NuPrime sieciowe także omijam. Natomiast to Ty masz być zadowolony. Ja testowałem transport wiim pro po coaxial do dac oraz po usb PC do dac i różnicy nie mogłem wyczuć pomiędzy pc a wiim. A słuchałem te same utwory na Tidal. To jakie są godne uwagi transporty sieciowe? Nie zwracając uwagi na dac bo i tak z zewnętrznego korzystam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja z kolei korzystałem z ifi, PC, Wiim, Malina i kurcze no Wiim odbieram jako brzmienie jaśniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ja z kolei korzystałem z ifi, PC, Wiim, Malina i kurcze no Wiim odbieram jako brzmienie jaśniejsze. Być może dlatego odbieram pozytywnie wiima i nie czuję różnicy bo Roksan Caspian gra dość ciepło i nuprime neutralnie. Więc może dobrze się wpasował w mój system. Ale jestem ciekaw streamer ifi. Bez problemu ogarnia na Tidal connect pliki 24/192? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWoy Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu W nuprime stream 9 podoba mi się opcja nadpróbkowywania, brzmienie dsd dużo bardziej mi pasuje niż pcm, i to uważam za sporą zaletę tego urządzenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts