Dedal Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Racja , np. Dac 9 też ok , ale koncowka st9 nic specjalnego juz w komplecie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWoy Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Carmion napisał: Moim zdaniem odtwarzacz sieciowy możesz zmienić np. Na wiim pro I po coaxial do DAC. Mam w sypialni Wiim Pro. Jak podłączam go zamiast Nuprime Stream 9 to gra dużo gorzej. Słychać róznice bardzo mocno. 2 godziny temu, Tomasz S. napisał: Firma Nuprime sprzedaje transport za niemałe pieniądze gdzie kuleje oprogramowanie i nie zaktualizują go , tylko wypuszczą nowy sprzęt więc postanowiłeś dokupić od nich CD. Nie wnikam , ale nie rozumiem. Heja. Myśle że kluczowe jest pierwsze zdanie które napisałem. Przeczytaj jescze raz w wolnej chwili to wydaje mi się że zrozumiesz:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, JacekWoy napisał: Mam w sypialni Wiim Pro. Jak podłączam go zamiast Nuprime Stream 9 to gra dużo gorzej. Słychać róznice bardzo mocno. To musisz korzystać z wewnętrznego daca w Nuprime wtedy się zgodzę. U mnie wiim gra tylko jako transport. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, JacekWoy napisał: Myśle że kluczowe jest pierwsze zdanie które napisałem. Przeczytaj jescze raz w wolnej chwili to wydaje mi się że zrozumiesz:) Ok, w końcu każdy głosuje własnym portfelem. Dobry z Ciebie klient. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts