Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 20:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:38 22 godziny temu, Krzylo napisał: Mam jeszcze jedno pytanie, chciałbym nieraz puścić muzykę z telefonu, nie wiem co kupić, czy jakis strimer Wi-fi, czy bluetooth, oczywiscie jakis niedrogi i zeby tez jakość dźwięku była zadowalająca. Mam na uwadze dwa, ale nie wiem który, a moze w ogole cos innego. Wiim mini czy Audio pro Link 1 ? Audiopro Link 1 to dobra propozycja spośród budżetowych rozwiązań. Pamiętajmy, że przez długi czas ten sprzęt kosztował blisko 700 zł... Ewentualnie ( z tym, że za 899) jest model Link2 który brzmi dużo lepiej... https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:40 Dnia 12.01.2025 o 22:39, Krzylo napisał: Mam jeszcze jedno pytanie, chciałbym nieraz puścić muzykę z telefonu, nie wiem co kupić, czy jakis strimer Wi-fi, czy bluetooth, oczywiscie jakis niedrogi i zeby tez jakość dźwięku była zadowalająca. Mam na uwadze dwa, ale nie wiem który, a moze w ogole cos innego. Wiim mini czy Audio pro Link 1 ? wiim mini Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts