SLeone Napisano 24 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2024 Dali Oberon 1 - kolumny w idealnym stanie, bez najmniejszej ryski - 960zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonII Napisano 29 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2024 Gdzie odbiór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLeone Napisano 3 stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia Dnia 29.12.2024 o 18:58, leonII napisał: Gdzie odbiór? Miejscowość Głogów, dolnośląskie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pleple Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Czy temat aktualny i czy wysyłka wchodzi w grę np. przez OLX? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLeone Napisano Poniedziałek o 16:46 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:46 Ogłoszenie aktualne, mogę wysłać przez OLX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pleple Napisano Środa o 06:38 Udostępnij Napisano Środa o 06:38 Dnia 27.01.2025 o 17:46, SLeone napisał: Ogłoszenie aktualne, mogę wysłać przez OLX Napisałem priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts