Bogusia Bogusia Napisano 25 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2024 Chodzi mi o ten model telewizora co na zdjęciu ponieważ jest tam coś takiego jak obrazy zdjęcia, muzyka wideo to można zrobić aktualizacje oprogramowania albo zmienić oprogramowanie telewizora żeby w razie potrzeby można było i znalazłem coś takiego nie wiem czy wiecie bo można do starego telewizora bez Smart TV podłączyć takie coś co nazywa się przystawką i potem macie Smart TV bez zakupu nowego telewizora który ma tę funkcję i wtedy gdybym pobrał i zapisał filmy czy inne pliki w bluetooth lub w pobranych to czy po odłączeniu tego sprzętu zapisałyby mi się również te rzeczy w głównym telewizorze? Były by one również dostępne bez tego sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2024 TV jest tylko wyświetlaczem treści. Mogą one pochodzić z wewnętrznych aplikacji TV, jak i zewnętrznych przystawek, playerow, konsol itp. To normalne że jak jest stary soft a stan ekranu nadal BDB to korzysta się zabawek typu Amazon Stick itp. Mam sporo znajomych co trzyma w domu jeszcze plazmowe telewizory. Technicznie problemem może być brak ARC / eARC, wówczas trzeba kombinować by wyciągnąć audio do kina domowego czy soundbara. Twój TV ma podstawowe ARC wiec będziesz ograniczony do skompresowanych kodeków. TrueHD oraz DTS-HD nie przejdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2024 Butler, nie daj się wkręcić. Coś tu nie poszło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts