Prophet Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia (edytowany) Witam serdecznie drodzy forumowicze. Przeszukałem internet w zdłuż i wszerz niestety nie znalazłemcodpowiedzi na pytanie Czy słuchawki Beyerdynamic Dt 770pro 250 ohm będą działać z amplitunerem Harman Kardon co do amplitunera nie mam wybranego modelu ale chce też dokupić kolumny JBL ale to inna bajka. Czy taki amplituner napędzi te słuchawki? Czy będzie potrzebny zewnętrzny wzmacniacz słuchawkowy? Edytowano 3 stycznia przez Prophet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Hej, a jaki masz konkretnie model ampli? Ogółem nie oczekiwałbym cudów i nastawiał się na prostsze w napędzeniu słuchawki lub dedykowany wzmak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prophet Napisano 4 stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia To raczej wzmacniacz prędzej niż zmiana słuchawek tylko co można do tego dobrać w miarę rozsądnych pieniądzach... harman kardon 3700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia Witam, mam te słuchawki i nawet telefon Xiaomi Redmi Note9 je napędzał. Na co dzień używam ich z Yamachą 803d. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prophet Napisano 4 stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia Jednak ja odczuwam dosyć znaczący brak mocy co do poprzednich słuchawek i trochę brakuje mi głośności i bass jest jakiś przytłumiony jakby im brakowało kopa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Dnia 4.01.2025 o 10:36, grzegorz8370 napisał: Witam, mam te słuchawki i nawet telefon Xiaomi Redmi Note9 je napędzał. Na co dzień używam ich z Yamachą 803d. Głośno nie znaczy, że dobrze Dnia 4.01.2025 o 11:49, Prophet napisał: Jednak ja odczuwam dosyć znaczący brak mocy co do poprzednich słuchawek i trochę brakuje mi głośności i bass jest jakiś przytłumiony jakby im brakowało kopa Jakie słuchawki miałeś wcześniej? Do Beyerów rozsądną opcją jest moim zdaniem ZEN DAC 3 od iFi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts