Sundin997 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Cześć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia https://pl.aliexpress.com/item/1005007929119865.html?src=google https://www.6moons.com/audioreviews/dartzeel/108.html Ja tam różnice widzę. Na czym polega ten klon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano 5 stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia Rzeczywiście ten dartzeel w oryginale wygląda kosmicznie.Nie jestem fachowcem od elektroniki ale być może,zachowali wszystkie parametry techniczne oryginału. Ja osobiście po oczytaniu wielu opinii w sieci zaryzykowałem i zamówiłem. Będzie za jakieś 2 tygodnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imryk82 Napisano wczoraj o 09:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:51 Dnia 5.01.2025 o 09:41, Sundin997 napisał: Rzeczywiście ten dartzeel w oryginale wygląda kosmicznie.Nie jestem fachowcem od elektroniki ale być może,zachowali wszystkie parametry techniczne oryginału. Ja osobiście po oczytaniu wielu opinii w sieci zaryzykowałem i zamówiłem. Będzie za jakieś 2 tygodnie. Dojechał? Jaka opinia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu No i co to za klon skoro inny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imryk82 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Taki klon - półklon W sieci tak go opisują, więc tak się przyjęło. Nie jest to wersja 1:1 (taka też jest) ale widocznie ma jakieś cechy wspólne. Nie znam się na tym. Ciekawi mnie natomiast jak gra, jak funkcjonuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts