lukluk71 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Cześć, Jutro ma przyjść do mnie Sub SVS SB-1000 Będę podpinał do TDAI 1120. W gratisie dostałem kabel RCA 1 x wtyk RCA na 1 x wtyk RCA Pytanie czy 1 x wtyk RCA na 1 x wtyk RCA wystarczy żeby podłączyć suba i wszystko dobrze działo, czy kupić kabel RCA "Y"( 2x wtyk RCA na 1x wtyk RCA) i podłączyć do lyngdorfa 2x RCA L i R a do suba 1x RCA podpiąc pod LFE ? Jeśli ktoś korzysta z suba z TDAI 1120 to chętnie przygarnę kilka podpowiedzi, wraz z ustawieniami w aplikacji - bo widzę że jest sporo rzeczy do ustawienia ale jestem zielony w tym temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASX Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Wystarczy ten kabel, który masz. Podłącz pod OUT L (tak zaleca instrukcja) chociaż myślę, że to jeden uj. Co do ustawień to już musisz pokombinować sam i sprawdzić po kalibracji Dirac co wyjdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts