michal40 Napisano Sobota o 11:36 Udostępnij Napisano Sobota o 11:36 Czesc Rozmyslam nad Yamaha V6A i V4a - ze zdumieniem przeczytalem ze limit odtwarzania USB to 500 plikow? https://manual.yamaha.com/av/20/rxv6a/en-US/315193355.html Ktos kto ma sprzęt moze to potwierdzic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 07:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:34 Możliwe. "The maximum limits of playback are 500 music files." Nie wiem. Zawsze miałem podłączone źrodło, PC, Shield, inny adroix box. Ostatnio podłączałem USB z muzyką do amplitunera w .....2013? Masz sieć w nich. Spotify ma nawet plan darmowy. Po co Pendrive? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano wczoraj o 15:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:38 po to pendrive, ze zgrywasz plyty w WAV lub masz pliki FLAC i odtwarzasz z jakoscią ktorej jetes pewny, a nie tym co Ci akurat z łaski zaserwuje spotify. a ktos moze to sprawdzic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek pl Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ale, że w odtworzysz 500 utworów i USB przestaje działać?? Nie rozumiem tego limitu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Limit pewnie dotyczy liczby plików w katalogu albo na nośniku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts