maciek72 Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Kupię jak w tytule Dali Menuet Mam ograniczony budżet - 2000 PLN Lub za model Menuet SE - 3000 PLN Proszę się nie gniewać za takie oferty Zapraszam na PW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia (edytowany) Cześć! Myślę, że musisz jednak trochę dołożyć do budżetu. Zwróć uwagę , ze na ogół ceny w okolicach 3000 to ceny za 1 sztukę. Nawet te BEZ SE. W cenie oferowanej przez Ciebie za komplet, możesz znaleźć Mentor Menuet. I też nie będzie zbyt łatwo. Pozdrawiam i zyczę powodzenia w poszukiwaniach. Edytowano 13 stycznia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia W Holandii Dali menuet (bez se) można czasami kupić za 500-600 euro. Na olx Dali Menuet Se za 3500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia (edytowany) Tutaj w BE. Nie widze jednak czy za jedna czy dwie. https://janooms.be/nl/product/451301/dali/menuet-se-walnoot Edytowano 13 stycznia przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Dajesz do koszyka i wyświetla się, że za jedną 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia (edytowany) Nie znam tych kolumn, ale zerknalem w innych sklepach i wyglada na to ze raczej za jedna sztukę cena jest podana. W innych kosztują nawet około 1600 euro. Ciężko chyba będzie je w zaplanowanym przez kolegę budżecie wyrwać. Edytowano 13 stycznia przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Kupi używane. 2 godziny temu, misiekx napisał: W Holandii Dali menuet (bez se) można czasami kupić za 500-600 euro. Na olx Dali Menuet Se za 3500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfpolo89 Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Ja mam do sprzedania Dali Menuet SE. Napisz na priva Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Czwartek o 12:15 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 12:15 Temat do zamknięcia Już SĄ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Czwartek o 12:51 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 12:51 Może jeszcze jedno pytanie Jakie kable polecacie do Dali ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Czwartek o 15:46 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:46 Ze względu na niewielką ilość basu, u mnie dość dobrze zagrały z Tellurium Q Black II . Z Nordost Flat 4 zagrały niezwykle ostro i moim zdaniem nie do przyjęcia. Zupełnie przyzwoicie z Tara Labs RSC 500 oraz Kmber 4TC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts