Erill Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Cześć. Niestety nie mam dostępu do mojego RZ730 a pora myśleć i zamawiać. Niby ma wyjście na dwa subwoofery, ale robi pomiar dla dwóch osobnych czy jeden wspólny? Dało się tam w ogóle ustawić dwa subwoofery i ich lokalizację??? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 14 stycznia Napisano 14 stycznia Robi pomiar dla jednego suba. I to nie jest najlepsza kalibracja. Tam jest Accu EQ. Nie ustawisz lokalizacji. Z tego co pamiętam nie ma tez osobnych odległości. RZ50 też tego nie ma. Teraz nowy RZ30 ma. Odpisz, cytując
Erill Napisano 14 stycznia Autor Napisano 14 stycznia Aha. Czyli niby.2 a w praktyce kupa gówna jak to z softem Onkyo Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 stycznia Napisano 16 stycznia No nie. Soft w Onkyo jest akurat fajny. Co mu zarzucasz? Jeśli nie zamieszczasz subwooferów z przodu obok siebie to ich (jego ) kalibracja i tak sporo wniesie. Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 16 stycznia Napisano 16 stycznia Dnia 14.01.2025 o 09:45, Erill napisał: Aha. Czyli niby.2 a w praktyce kupa gówna jak to z softem Onkyo Ja miałem przy pewnych częstotliwościach problemy z modami gdy korzystałem z 1 suba z onkyo 929 który tez nie ma oddzielnych wyjść tylko sklonowane, i co z tego, skoro jak dołożyłem drugi sub problem praktycznie ustąpił, niskie rejestry są bardziej mięsiste, cichsze ale bardziej odczuwalne, kiedy trzeba wywracają wnętrzności, bez dudnienia jak to miało miejsce z 1 subem. Musisz trochę poczytać o tym zanim takie pochopne wnioski będziesz wysuwał 1 Odpisz, cytując
Erill Napisano 17 stycznia Autor Napisano 17 stycznia Dnia 16.01.2025 o 11:23, Arek_Gd napisał: Ja miałem przy pewnych częstotliwościach problemy z modami gdy korzystałem z 1 suba z onkyo 929 który tez nie ma oddzielnych wyjść tylko sklonowane, i co z tego, skoro jak dołożyłem drugi sub problem praktycznie ustąpił, niskie rejestry są bardziej mięsiste, cichsze ale bardziej odczuwalne, kiedy trzeba wywracają wnętrzności, bez dudnienia jak to miało miejsce z 1 subem. Musisz trochę poczytać o tym zanim takie pochopne wnioski będziesz wysuwał Nie zmienia to faktu, że Ampli nie jest wtedy .2 Takie .2 można sobie zrobić samemu za 5zł 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts