Mar_Wal Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Do sprzedania Tannoy Precision 6.2 Piano Black. Kompletne z maskownicami (jak nowe), kolcami, ori zworki, ori. kartony, styropiany. Pomimo PB, bardzo ładny stan, brak jakiś większych rys, ubutków etc. jedynie od spodu, na cokole nieco porysowane - nic nie widać. Poprzedni właściciel miał bez kolców i podobno żona przesuwała do sprzątania Lokalizacja: Konin (centralna Polska, więc zewsząd blisko po odbiór ). Jako, że pracuję w transporcie mogę ew. pomóc w wysyłce pryw. busikiem (nie kurierka). Zakupiłem niedawno "w ciemno" do sprawdzenia czy to TEN dźwięk i tak, jest ok, ale model 6.2 nieco za mały do mojego pomieszczenia, poluję na model 6.4. Cena: 4.400 zł (do ponegocjowania) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jale Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Hej. Możesz napisać ile metrów miało to pomieszczenie? Szukam kolumn do 25m i byłaby to dla mnie cenna informacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 15 stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia Grają w pomieszczeniu jak w załączniku (zaznaczone na niebiesko). ok 40-41m2 dodatkowo jak widac częściowo otwarte na kuchnie, korytarze, itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jale Napisano Czwartek o 20:21 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:21 Dzięki Mar_Wal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano Poniedziałek o 11:29 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:29 (edytowany) @update OLX: www.olx.pl/d/oferta/tannoy-precision-6-2-CID99-ID142hjs.html Edytowano Poniedziałek o 11:33 przez Mar_Wal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts