Mar_Wal Napisano 15 stycznia Napisano 15 stycznia Do sprzedania Tannoy Precision 6.2 Piano Black. Kompletne z maskownicami (jak nowe), kolcami, ori zworki, ori. kartony, styropiany. Pomimo PB, bardzo ładny stan, brak jakiś większych rys, ubutków etc. jedynie od spodu, na cokole nieco porysowane - nic nie widać. Poprzedni właściciel miał bez kolców i podobno żona przesuwała do sprzątania Lokalizacja: Konin (centralna Polska, więc zewsząd blisko po odbiór ). Jako, że pracuję w transporcie mogę ew. pomóc w wysyłce pryw. busikiem (nie kurierka). Zakupiłem niedawno "w ciemno" do sprawdzenia czy to TEN dźwięk i tak, jest ok, ale model 6.2 nieco za mały do mojego pomieszczenia, poluję na model 6.4. Cena: 4.400 zł (do ponegocjowania)
jale Napisano 15 stycznia Napisano 15 stycznia Hej. Możesz napisać ile metrów miało to pomieszczenie? Szukam kolumn do 25m i byłaby to dla mnie cenna informacja.
Mar_Wal Napisano 15 stycznia Autor Napisano 15 stycznia Grają w pomieszczeniu jak w załączniku (zaznaczone na niebiesko). ok 40-41m2 dodatkowo jak widac częściowo otwarte na kuchnie, korytarze, itp.
Mar_Wal Napisano 20 stycznia Autor Napisano 20 stycznia (edytowany) @update OLX: www.olx.pl/d/oferta/tannoy-precision-6-2-CID99-ID142hjs.html Edytowano 20 stycznia przez Mar_Wal
Recommended Posts