PanKlor Napisano Wtorek o 21:23 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:23 Ok to wyślij mi ten plik. Nie mam Pioneera ale zobaczę czy taka playlistę łyknie mój denon. Wykluczymy w ten sposób poprawność pliku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Wtorek o 21:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:29 (edytowany) Załączę jeszcze jeden plik z m3u, który na pewno chodzi na VSX-923. Szukaj przyczyny, aż ten odpali radio. Nie wiem gdzie robisz błąd, nie wiem też, że to jest twój błąd, bo jak pisałem może to być wina sprzętu, chociaż... rozumiem, że do teraz działał prawidłowo. Może coś w sieci, może w routerze, musisz poszukać rozwiązania bo zdalnie, to nawet z fusów się nie da wróżyć. Masz dobre, sprawdzone pliki oraz potwierdzenie od użytkownika z innego forum, że na VSX-923 działają pliki *.m3u. Radio Nowy Swiat.zip Edytowano Wtorek o 21:30 przez win98 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 21:59 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 21:59 28 minut temu, win98 napisał: Załączę jeszcze jeden plik z m3u, który na pewno chodzi na VSX-923. Szukaj przyczyny, aż ten odpali radio. Nie wiem gdzie robisz błąd, nie wiem też, że to jest twój błąd, bo jak pisałem może to być wina sprzętu, chociaż... rozumiem, że do teraz działał prawidłowo. Może coś w sieci, może w routerze, musisz poszukać rozwiązania bo zdalnie, to nawet z fusów się nie da wróżyć. Masz dobre, sprawdzone pliki oraz potwierdzenie od użytkownika z innego forum, że na VSX-923 działają pliki *.m3u. Radio Nowy Swiat.zip 227 B · 0 downloads Skopiowałem ten plik co mi wysłałeś i dalej jest taka sama nazwa 75979425822__D10B993A-1EAA-412B-9EEE-894CA8FFF2C7.MOV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Wtorek o 22:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:30 No ale Ty odpalasz jakieś radia FM.m3u a nie Radio Nowy Świat.m3u ... zupełnie inny plik. PRzynajmniej tak wynika z postu wyzej. Inny plik na filmie a inny na wrzucomy screenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 23:04 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 23:04 29 minut temu, PanKlor napisał: No ale Ty odpalasz jakieś radia FM.m3u a nie Radio Nowy Świat.m3u ... zupełnie inny plik. PRzynajmniej tak wynika z postu wyzej. Inny plik na filmie a inny na wrzucomy screenie. 75979815668__8B4796A8-5E43-40CA-8C37-04A2B15C4021.MOV 1 minutę temu, Kot Dupa napisał: 75979815668__8B4796A8-5E43-40CA-8C37-04A2B15C4021.MOV Windows mi robi skrót winda 11 3 minuty temu, Kot Dupa napisał: 75979815668__8B4796A8-5E43-40CA-8C37-04A2B15C4021.MOV Windows mi robi skrót winda 11 I nie ma tutaj tego pliku jest tylko skrót 75979847114__DBB7C473-759C-4231-8DB5-C47F040432D5.MOV 12 minut temu, Kot Dupa napisał: 75979815668__8B4796A8-5E43-40CA-8C37-04A2B15C4021.MOV Windows mi robi skrót winda 11 I nie ma tutaj tego pliku jest tylko skrót 75979847114__DBB7C473-759C-4231-8DB5-C47F040432D5.MOV Kuźwa ogarnąłem jakiś nie wiem jak ale udało się 75979903234__27B33FC6-1BA0-477B-9CCF-D1557076F780.MOV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 01:19 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 01:19 2 godziny temu, Kot Dupa napisał: 75979815668__8B4796A8-5E43-40CA-8C37-04A2B15C4021.MOV Windows mi robi skrót winda 11 I nie ma tutaj tego pliku jest tylko skrót 75979847114__DBB7C473-759C-4231-8DB5-C47F040432D5.MOV Kuźwa ogarnąłem jakiś nie wiem jak ale udało się 75979903234__27B33FC6-1BA0-477B-9CCF-D1557076F780.MOV Udało mi się raz zrobić coś i lipa działało ale jak chciałem dodać radio jeszcze przestało i znowu tak jak było czyli lipa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 08:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:10 Wygląda na to, że potrzebne jest albo szkolenie z podstaw obsługi komputera albo jakiś program antywirusowy... Temat raczej do zamknięcia bo skoro zadziałało i zagrało radio to problem masz z komputerem i tyle. Nie masz jakiegoś znajomego który Ci te pliki na pendrive nagra, żebyś w końcu mógł normalnie posłuchać radia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 09:09 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:09 58 minut temu, PanKlor napisał: Wygląda na to, że potrzebne jest albo szkolenie z podstaw obsługi komputera albo jakiś program antywirusowy... Temat raczej do zamknięcia bo skoro zadziałało i zagrało radio to problem masz z komputerem i tyle. Nie masz jakiegoś znajomego który Ci te pliki na pendrive nagra, żebyś w końcu mógł normalnie posłuchać radia? Wezmę drugiego lapka i na nim spróbuję. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 10:53 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:53 1 godzinę temu, Kot Dupa napisał: Wezmę drugiego lapka i na nim spróbuję. Nie wiem o co chodzi bo robię format Fat32 na drugim laptopie wgrywam na pena i jest ok wyciągam pena i do pionka i jest empty jak włożę do laptopa to nie ma tych plików tylko skróty i tak jest non stop. Na pulpicie są normalnie pliki dodam ze pendrive jest 32gb. Przed chwilą, Kot Dupa napisał: Nie wiem o co chodzi bo robię format Fat32 na drugim laptopie wgrywam na pena i jest ok wyciągam pena i do pionka i jest empty jak włożę do laptopa to nie ma tych plików tylko skróty i tak jest non stop. Na pulpicie są normalnie pliki dodam ze pendrive jest 32gb. Dwa peny są po 32gb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 10:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:58 Jak Ci wcześniej dzialal serwer mediów to możesz spróbować te pliki w ten sposób udostępnić. Pendrive weź jakiś mniejszy po co aż 32 GB? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 11:42 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:42 42 minuty temu, PanKlor napisał: Jak Ci wcześniej dzialal serwer mediów to możesz spróbować te pliki w ten sposób udostępnić. Pendrive weź jakiś mniejszy po co aż 32 GB? A mam pytanie jeszcze jak zrobić żeby kilka stacji radiowych działało nie tylko np radio polskie i radio z UK? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 12:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:17 Weź sobie zrób więcej plików. Co za problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 14:41 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:41 2 godziny temu, PanKlor napisał: Weź sobie zrób więcej plików. Co za problem. Panowie teraz to cuda się dzieją format pendrive kila razy pod rząd i tak czysty pen podpięty do pionka i pokazuje tak , gdzie tego nie ma na nim 2 minuty temu, Kot Dupa napisał: Panowie teraz to cuda się dzieją format pendrive kila razy pod rząd i tak czysty pen podpięty do pionka i pokazuje tak , gdzie tego nie ma na nim 3 różne i na każdym jest to samo co z tym zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 14:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:56 Skoro amplituner to pokazuje to te pliki tam są. W Windowsie możesz mieć je np. ukryte. Zainstaluj sobie jakiś Total Commander albo coś podobnego albo zmień widoczność w Windowsie i tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker Napisano wczoraj o 16:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:27 Witam. Mój vsx 922 również nie może połączyć się w tym roku z serwerem i wygląda na to, że ten sprzęt mogę wyrzucić do śmietnika. Nie dość, że nie ma supportu z pionieera (tak mi odpisali), to ostatnia funkcja, która jako tako działała przestała działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 16:30 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:30 2 minuty temu, Biker napisał: Witam. Mój vsx 922 również nie może połączyć się w tym roku z serwerem i wygląda na to, że ten sprzęt mogę wyrzucić do śmietnika. Nie dość, że nie ma supportu z pionieera (tak mi odpisali), to ostatnia funkcja, która jako tako działała przestała działać. Siemka zostaje tylko radia z pena słuchać jeszcze to działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano wczoraj o 17:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:06 2 godziny temu, PanKlor napisał: Skoro amplituner to pokazuje to te pliki tam są. W Windowsie możesz mieć je np. ukryte. Zainstaluj sobie jakiś Total Commander albo coś podobnego albo zmień widoczność w Windowsie i tyle. Jest dokładnie odwrotnie, formatowanie usunęło z pena wszystkie dane, a to co widzisz, to pamięć amplitunera dotycząca poprzedniej zawartości pena. Kolega zapomniał wyczyścić pamięć przez całkowite wyłączenie z zasilania amplitunera - żadne "Standby", tylko "pełne Power Off". Po restarcie odczyta na nowo zawartość i pokaże się pusty pendrive. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 17:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:24 Może być jak piszesz. Trudno nadążyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano wczoraj o 18:17 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:17 1 godzinę temu, win98 napisał: Jest dokładnie odwrotnie, formatowanie usunęło z pena wszystkie dane, a to co widzisz, to pamięć amplitunera dotycząca poprzedniej zawartości pena. Kolega zapomniał wyczyścić pamięć przez całkowite wyłączenie z zasilania amplitunera - żadne "Standby", tylko "pełne Power Off". Po restarcie odczyta na nowo zawartość i pokaże się pusty pendrive. A masz rację wyłączyłem pionka pojawiła się zawartość od razu i wszystko gra tak jak powinno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts