pureass Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć, Prośba o poradę dotyczącą braku materiału w tle ustawień na Yamaha rx-v6a. Amplituner połączony z tv SONY XR-48A90K. Podczas oglądania materiału wideo, np. film z netlixa, chcąc skonfigurować audio, wciskam przycisk setup na pilocie Yamahy. Obraz i dźwięk znika, pojawia się czarny ekran a na nim menu setup amplitunera. Na youtube widziałem, że ustawienia można zmieniać podczas oglądania tv co zdecydowanie ułatwia całą konfigurację. U mnie za każdym razem tv wyłączą treść i wychodzi do czarnego ekranu. Dodam jeszcze, że w przypadku odtwarzania radia internetowego tak się nie dzieje. Na ekranie pozostaje panel radia a dźwięk wydobywa się normalnie z głośników. Będę wdzięczny za pomoc w tej sprawie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu To zależy gdzie jest źródło obrazu i tyle. Jak źródło obrazu przechodzi przez AVR albo jest na nim generowane to możesz pokazać menu nad nim. Jak źródłem jest TV to, żeby odpalic menu wyświetlanie musi przejąć amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Potwierdzam - dla zmian 'w locie' lepiej korzystać z menu w przeglądarce (po adresie IP) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts