sesek Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Witam, posiadam urządzenia takie jak w tytule posta. Proszę podpowiedzcie mi jak to wszystko sensownie ze sobą połączyć. Chodzi mi min. o to aby dźwięk z Chromecasta był 5.1. NIby Chromecasta możną podłączyć bezpośrednio do AV ale wtedy chyba nie Z tego co wyczytałem to TV obsługuje ARC na HDMI2, a amplituner poprzez HDMI OUT. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sesek Napisano 9 lutego Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 5 godzin temu, sesek napisał: Witam, posiadam urządzenia takie jak w tytule posta. Proszę podpowiedzcie mi jak to wszystko sensownie ze sobą połączyć. Chodzi mi min. o to aby dźwięk z Chromecasta był 5.1. NIby Chromecasta możną podłączyć bezpośrednio do AV ale wtedy chyba nie ma możliwości włączenia TV pilotem od Chromecasta. Z tego co wyczytałem to TV obsługuje ARC na HDMI2, a amplituner poprzez HDMI OUT. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego (edytowany) Telewizor HDMI2 do amplitunera HDMI OUT. Reszta bez znaczenia, kablami hdmi albo do wejsc w amplitunerze albo do TV. Edytowano 9 lutego przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Napisałem ten post lat temu 7. Jest przypięty na główną stronę:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts