rafau Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego (edytowany) Cześć. Proszę o doradzenie w kwestii przewodu trigger. Czy ma znaczenie, że przewód jack-jack jest mono lub stereo? W pobliskich sklepach dostepne są wyłącznie wersje stereo i najwygodniej byłoby mi kupić na miejscu bez zamawiania. Jedzie do mnie Fosi Z3 i chciałbym go automatycznie wyzwalać ze streamera Wiim Ultra. Jeszcze jedno, czy może być najzwyklejszy przewód z MM firmy Hama, czy powinien być jakiś lepszy, lepiej zaizolowany? Edytowano 14 lutego przez rafau Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano Poniedziałek o 14:24 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:24 OK Sam sobie odpowiem. Może się kiedyś komuś przyda. Kupiłem najzwyklejszy przewód marki Hama w MM., wersja stereofoniczna na mały jack-jack. Wszystko działa jak należy, streamer wyzwala włączenie wzmacniacza i jego wyłączenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts