Bulik Napisano Poniedziałek o 21:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:15 Witam, mam taką wieże samsunga, i moje pytanie brzmi czy da się do niej jakoś dołożyć bluetooth? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Poniedziałek o 22:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:38 Da się dołożyć bluetootha. Poszukaj pod hasłem adapter bluetooth -rca. Toto wpinasz w gniazda AUX z tyłu wieżyczki, wybierasz z przodu wejście AUX parujesz telefon i już. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulik Napisano Poniedziałek o 22:40 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:40 Przed chwilą, michaudio napisał: Da się dołożyć bluetootha. Poszukaj pod hasłem adapter bluetooth -rca. Toto wpinasz w gniazda AUX z tyłu wieżyczki, wybierasz z przodu wejście AUX parujesz telefon i już. Tylko ze ten adapter potrzebuje zasilania z zewnątrz, a ja nie wiem jak takie zasilanie ogarnac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Poniedziałek o 22:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:45 Dostaniesz je w komplecie z adapterem, jako mały osobny zasilacz. Szukaj takich z zasilaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 06:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:52 nie lepiej kupić Wiim mini? Będzie od razu internet. Ta wierza gra tak dobrze że warto ją trzymać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vha Napisano Wtorek o 09:47 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:47 Jw. Może lepiej kupić kolumny "do komputera" z Bluetooth? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts