matesz Napisano wczoraj o 16:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:03 Czesc wszystkim, szukam wzmacniacza słuchawkowego do hifiman sundara z tego co wyczytałem na innych forach to potrzeba tu troche wiecej mocy niż podaje moj obecny prodigy black cube pozatym brzmienie jest troche zbyt płaskie i w niektorych fragmentach mało dokładne, te słuchawki na pewno stać na wiecej. I tu stoje przed wyborem czegoś nowego, a nie chce sie rozczrowac. Moje wymagania są takie: chciałbym zeby pojawiło sie wiecej basu, myśle że sundary mogą zagrać naprwde dobrym basem wiec fajnie gdyby wzmak był tonalnie ciemny ale tak żeby bas nie rozlewał mi sie po całym paśmie. Góra pasma musi być wygładzona, bo na prodigy brzmi momentami naprawde słabo i sucho, fajnie byłoby zachować, a może nawet dodać wiecej muzykalności, pomimo ze te słuchawki są z natury już dosyć muzykalne i żywiołowe. Może ktoś miał już podobny problem z sundarami? co polecacie ? budżet to powiedzmy 3000pln. licze na wasze podpowiedzi i wymiane doświadczeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 16:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:32 Cześć Sprzęt za 3000 do Sundar to moim zdaniem lekki overkill, planujesz ich zmianę w przyszłości? Ogółem w sprzęcie słuchawkowym jest dość trudno o stricte ciemne granie, ale coś z uspokojoną górą się znajdzie Na pewno posłuchałbym iFi Audio iDSD Neo, lekko ocieplone, zwiewne granie z nienarzucającą się górą, a także Hifimana EF600. R2R, zapas mocy, granie naturalne. Ciekawy może też być nowy Shanling EH2. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts