Skocz do zawartości

Mini wieża do sporego salonu - niskobudżetowy sprzęt

Michciu

Recommended Posts

Cześć! Kiedyś już tu znalazłem pomoc i chciałbym prosić o radę jeszcze raz.

Chciałbym kupić jakiś niedrogi sprzęt do salonu (około 23-25 m^2) tzw "wieża" - tzn nie jestem wogóle w temacie stad pytanie o polecenie.

Myslałem o jakiejs mini wieży najlepiej w zestawie z głośnikami (lub jesli trzeba glosniki moge kupic oddzielnie), najlepiej aby dało się odtworzyć płyty (ale to nie jest must have), połaczyć sie po BT oraz z USB. Miniwieża gdyz postawiłbym to na półce/komodzie

Od razu dodam, ze nie jestem zadnym audiofilem a przeznaczeniem sprzętu jest włączyć jakąs muzykę w tle gdy przyjdą gości, odpalić czasami coś gdy gram na konsoli lub gdy zwyczajnie jemy obiad aby coś tam w tle było - raczej nie planuje puszczać nic bardzo głośno (mieszkanie w bloku...) Nie mam zadnych preferencji, chociaz ostatnie glosniki ktore kupilem do komputera grają bardzo fajnie i jestem z nich naprawde zadowolony: Edifier R1600TIII

Czy jest szansa kupic jakis zestaw do 600 zł? Tak jak mowie - te glosniki bylyby spoko gdyby dobrac do tego jakas miniwieze, chociaz one są dość spore

Michał