micbiels Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca (edytowany) Dzień dobry Na sprzedaż posiadam zestaw: - amplituner stereo Onkyo TX-8270 - odtwarzacz CD Onkyo C-7030 Stan wizualny prawie idealny. Na odtwarzaczu, na górnej powierzchni obudowy delikatne ryski (prawie niewidoczne). Cena to 2500zł za całość. Oczywiście możliwa negocjacja. Możliwość sprzedaży osobno (proszę pisać:). Sprzęt mogę wysłać kurierem, możliwy odbiór osobisty (okolice trójmiasta). Możliwość wystawienia zestawu na olx. Na każde pytania odpowiem. Ogólnie mówiąc, kupiłem nowy wzmacniacz i zależy mi na jak najszybszej sprzedaży obecnego - dlatego możemy negocjować. Zostawiam mój nr tel. 518 268 676 oraz mail: micbiels@gmail.com Pozdrawiam Michał Edytowano 17 marca przez micbiels Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 19 marca Autor Udostępnij Napisano 19 marca Nowa cena: 2400zl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 20 marca Autor Udostępnij Napisano 20 marca Nowa cena 2300zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Ile za sam amplituner? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 24 marca Autor Udostępnij Napisano 24 marca Nowa cena 2200zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 27 marca Autor Udostępnij Napisano 27 marca Nowa cena 2150zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 31 marca Autor Udostępnij Napisano 31 marca Nowa cena 2100zł za całość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano 7 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia Nowa cena 2000zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micbiels Napisano Piątek o 05:08 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 05:08 Sprzedane. Można usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts