sebaskora8 Napisano Wtorek o 05:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:28 Witam.poradzcie,mam podpięta PlayStation 4 pro kablem HDMI do amplitunera onkyo tx-sr605.wiem że starszy model ale daje radę.wlaczyłem płytę blu ray z dźwiękiem dts HD master audio wyswietliło na telewizorze (plazma Panasonic st 60)a na amplitunerze wyświetla tylko dts nie master.czy coś trzeba ustawić w konsoli albo w amplitunerze by był dźwięk master.mam podpięte 7.1 do amplitunera .pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 06:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:19 Ps4-> 605 -> Tv? No spróbuj wybrać inna ścieżkę sygnału. Co to za plyta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaskora8 Napisano Wtorek o 08:44 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 08:44 Wybieram zródła i wszystkie kolumny chodzą na trybie neo.nie wiem co w konsoli ustawić bistream czy pcm.płyta orginalna apocalypto.na dts tylko 5.1 gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Wtorek o 08:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:55 Bitstream. Tryb Neo to ztcp upmixer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaskora8 Napisano Wtorek o 12:54 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:54 Zamykam temat.aż mi wstyd na płytach blu Ray fpisze jak byk Dts-hd master 5.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 06:08 Udostępnij Napisano Środa o 06:08 Nie rozumiem? 17 godzin temu, sebaskora8 napisał: Zamykam temat.aż mi wstyd na płytach blu Ray fpisze jak byk Dts-hd master 5.1. Dnia 25.03.2025 o 06:28, sebaskora8 napisał: )a na amplitunerze wyświetla tylko dts nie master Ustawiłeś to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaskora8 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dnia 26.03.2025 o 07:08, Piotr Sonido napisał: Nie rozumiem? Ustawiłeś to? Tak .w amplitunerze przełaczyłem na off HDMI audio,i Onkyo odrazu wykryło format dts master audio 7.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts