Foton Napisano Niedziela o 20:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:56 Cześć, chciałbym Was poprosić o opinię czy Marantz stereo 70s będą dobrym połączeniem z Monitor Audio Bronze 100? Jestem laikiem w temacie audio, do tej pory miałem Elac Connex, ale rozsypały się całkowicie po niecałych 2 latach użytkowania. Szukam zestawu uniwersalnego, całość w okolicach 5 tys złotych. Głównie będę korzystał z gramofonu, Spotify oraz przy okazji do oglądania filmów i seriali. Pomieszczenie około 15-20 m2. Nie szukam idealnego rozwiązania, tylko stosunkowo przyjemnego w tym budżecie. Nie rozważam używanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 05:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:41 Będzie to razem grac ze sobą. Nie jestem jakimś fanem tego amplitunera ale jest bardzo funkcjonalny to mu trzeba przyznać. Gdybys nie potrzebował HDMI to lepszym wyborem będzie PM7000n z Amazonu za 3000 zł. Ewentualnie Cyrus ONE albo Xindak 06 i dokupić Wiim mini. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foton Napisano Poniedziałek o 08:34 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:34 A rezygnując z HDMI czy rozważałbyś denon pma-900hne, który jest w podobnej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foton Napisano Poniedziałek o 14:58 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:58 Jeszcze ewentualnie czy kolumny dali oberon 3 robią jakąś różnicę, w którymś z tych zestawów. Dopytuje, ponieważ nie mam możliwości odsluchu w najbliższych miesiącach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 20:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:06 11 godzin temu, Foton napisał: A rezygnując z HDMI czy rozważałbyś denon pma-900hne, który jest w podobnej cenie? Cześć W okolicach 3800 zł masz Yamahę RN800 która również jest produktem wszystko w jednym. Co prawda bez HDMI, ale uważam że mogłaby zagrać dobrze z tymi Monitor Audio. Zapraszamy z resztą na testy https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-r-n800a.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsFRhwLl7wEAcfQGBnDplCQKM&gclid=CjwKCAjw-qi_BhBxEiwAkxvbkH1LtC0Ytzhfbb-ULZg0TgBpRQjn9e_gi5ZnIBGNUC0lWSDsZ4WF7xoC3D8QAvD_BwE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 21 godzin temu, Foton napisał: A rezygnując z HDMI czy rozważałbyś denon pma-900hne, który jest w podobnej cenie? Rozwazył bym ale PM7000n jest lepszy 14 godzin temu, Foton napisał: Jeszcze ewentualnie czy kolumny dali oberon 3 robią jakąś różnicę, w którymś z tych zestawów. Dopytuje, ponieważ nie mam możliwości odsluchu w najbliższych miesiącach Tym bardziej do Dali Denon nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts