piechur Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Po trzech wieczorach daremnego szukania w necie, zarejestrowałem się tutaj - Panowie, proszę, pomóżcie głąbowi! Kupiłem odtwarzacz dvd jak w nagłówku (używany, za 280 zł), bo ma wejście usb i odtwarza płytki nagrane na kompie. Z kasą u mnie krucho, więc na amplituner, o którym wyczytałem w instrukcji, narazie mnie nie stać. Czy jest sposób, żeby do tego dvd jakoś inaczej podłączyć kolumny? I jakie? Potrzebuję tego zestawu do nauki języka, mogę na kolumny wydać max trzy stówy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu To sam odtwarzacz, da się do niego podłączyć kolumny aktywne, czyli takie które mają wbudowany własny wzmacniacz. Przy kwocie 300 PLN pozostaje Ci szukać używek na portalach ogłoszeniowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu To urzadzenie nie posiada wbudowanego wzmacniacza. Jak kolega wczesniej napisal, mozesz dokupic kolumny aktywne lub niestety wzmacniacz. Czego bedziesz sluchal na budowanym zestawie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Dzwiek mozesz rowniez osiągnąć podpinajac go do tv , po hdmi albo optykiem. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechur Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, michaudio napisał: To sam odtwarzacz, da się do niego podłączyć kolumny aktywne, czyli takie które mają wbudowany własny wzmacniacz. Przy kwocie 300 PLN pozostaje Ci szukać używek na portalach ogłoszeniowych. Dziękuję! 1 godzinę temu, Dedal napisał: Dzwiek mozesz rowniez osiągnąć podpinajac go do tv , po hdmi albo optykiem. Pzdr Dziękuję i pozdrawiam! 1 godzinę temu, Sipo napisał: To urzadzenie nie posiada wbudowanego wzmacniacza. Jak kolega wczesniej napisal, mozesz dokupic kolumny aktywne lub niestety wzmacniacz. Czego bedziesz sluchal na budowanym zestawie? Dziękuję za odpowiedź. Uczę się intensywnie węgierskiego i hiszpańskiego, potrzebuję sprzętu do odtwarzania podcastów w tych językach z płytek divx i pendrive'ow. Tak że co do kolumn to żadnego wyrafinowania, tylko w miarę wierne odtwarzanie dźwięku. Co do kolumn aktywnych to czy mogę poprosić o podpowiedź jakiegoś konkretnego modelu, według tego wzoru będę szukał dalej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu https://www.olx.pl/oferta/glosniki-bluetooth-edifier-r1855db-70w-CID99-ID15a30e.html Ogólnie Edifier , lub coś w ten deseń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechur Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, Dedal napisał: https://www.olx.pl/oferta/glosniki-bluetooth-edifier-r1855db-70w-CID99-ID15a30e.html Ogólnie Edifier , lub coś w ten deseń Wielkie dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts