Piotr U Napisano 17 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 20 godzin temu, maciek72 napisał: Co je napędza ? ONKYO 6100 oraz Vincent SV 737 (W przyszłym tygodniu Onkyo 6100 wylatuje a w jego miejsce jest zamówione ONKYO TX-RZ70 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Fajny amplituner. Udało się dostac jakąś dobrą cenę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr U Napisano 18 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: Fajny amplituner. Udało się dostac jakąś dobrą cenę? Zamówiłem za 11 999 zł, wczoraj była dostawa do Importera więc w przyszłym tygodniu będzie u mnie. Pozdrawiam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:19 Standardowa cena u niektórych już. Nie chcieli zejsc ani złotówki czy Ty nie pytałeś? Pytam z ciekawości bo dostałem kiedyś pytanie gdzie go mozna kupić taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr U Napisano Wtorek o 05:23 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 05:23 Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: Standardowa cena u niektórych już. Nie chcieli zejsc ani złotówki czy Ty nie pytałeś? Pytam z ciekawości bo dostałem kiedyś pytanie gdzie go mozna kupić taniej. Trochę mnie zainspirowałeś, bo faktycznie nie zadałem pytania o możliwość uzyskania rabatu. Może dla tego nie pytałem bo wszyscy do których zwracałem się o ten amplituner twierdzili, że nie mają na stanie i jak tylko jest dostawa to w kilka dni wszystkie sztuki tego modelu się sprzedają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:25 Może tak być. Nie wiem. Wydawało mi się że problemy z dostępnością amplitunerów na polskim rynku to juz przeszłość. Daj znać jak dotrze i jakie wrażenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr U Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dnia 22.04.2025 o 07:25, Piotr Sonido napisał: Może tak być. Nie wiem. Wydawało mi się że problemy z dostępnością amplitunerów na polskim rynku to juz przeszłość. Daj znać jak dotrze i jakie wrażenia Witam. Dzisiaj odebrałem TX RZ-70 podłączyłem i .... W kinie domowym, różnic do Onkyo TX NR 6100, które by były mocno zauważalne raczej nie słyszę. (mała uwaga nie testowałem w kinie na wysokich poziomach głośności - pewnie tam się pokażą różnice) W stereo różnica jest ogromna . TX-RZ70 gra po prostu jak wysokiej klasy wzmacniacz stereo, dźwięk jest szczegółowy, krystaliczny, selektywny, bas ma "kopnięcie" jest, nisko schodzący, mięsisty i jest go naprawdę dużo. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Pozdrawiam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr U Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Piotr U napisał: Witam. Dzisiaj odebrałem TX RZ-70 podłączyłem i .... W kinie domowym, różnic do Onkyo TX NR 6100, które by były mocno zauważalne raczej nie słyszę. (mała uwaga nie testowałem w kinie na wysokich poziomach głośności - pewnie tam się pokażą różnice) W stereo różnica jest ogromna . TX-RZ70 gra po prostu jak wysokiej klasy wzmacniacz stereo, dźwięk jest szczegółowy, krystaliczny, selektywny, bas ma "kopnięcie" jest, nisko schodzący, mięsisty i jest go naprawdę dużo. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Pozdrawiam. Piotr Po dłuższym posłuchaniu kina na TX RZ70 to jednak inna liga niż Onkyo 6100. Zarówno w kinie jak i w stereo pomiędzy tymi amplitunerami jest "przepaść" i warto było wydać każdą złotówkę na TX-RZ70. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts