wokark Napisano Czwartek o 19:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:20 Cześć Chciałbym skompletować do pomieszczenia około 30m2 używany sprzęt - amplituner plus kolumny. Amplituner będzie podłączony do projektora więc chciałbym żeby było gniazdo HDMI ARC. Sprzęt do filmów ale też do słuchania muzyki (głównie elektroniczna)- lubię bas. Kolumny 2.1. Budżet na używany zestaw około 1500 PLN. Sercem jestem w stronę Yamahy z sentymentu ale nie upieram się. Widzę dużo ofert amp na OLX ale chciałbym poznać Wasze zdanie, jaki zestaw przy powyższych warunkach byłby najbardziej odpowiedni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 06:52 Udostępnij Napisano Sobota o 06:52 No to Cie zmartwie. niestety kwota jest za mała. Jeśli chcesz HDMI to albo amplituner kina który gorzej zagra w opcji 2.1 albo stereo ale będzie droższy bo (hdmi) Do tego sub i kolumny? No ciezko. Yamaha nie ma modelu stereo z HDMI w Twoim obszarze cenowym. Używany Onkyo 8270 to cena 1600 zł jak widze. Wiim Amp to samo chyba że kinowe no To może Yamaha 485? około tysiąca złotych. Hmmm Post przy którym trzeba chwile posiedziec. Co Ty znalazłeś ciekawego może tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokark Napisano Niedziela o 10:26 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 10:26 Obecnie mam już kolumny Taga harmony TAV-606F SE special edition więc szukam teraz do nich amplitunera/wzmacniacza (musi być z HDMI najlepiej ARC). Na razie sub-a odpuszczam na później. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokark Napisano wczoraj o 10:40 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:40 Dnia 13.04.2025 o 12:26, wokark napisał: Obecnie mam już kolumny Taga harmony TAV-606F SE special edition więc szukam teraz do nich amplitunera/wzmacniacza (musi być z HDMI najlepiej ARC). Na razie sub-a odpuszczam na później. Uzupełniając jeszcze, po przeglądzie mam taką listę jak poniżej. Co byłoby warte uwagi do tych kolumien z założeniem również, że rozbudowy więcej niż 2.1 nie będzie.: Onkyo TX-NR656 Onkyo TX-SR309 ONKYO TX-SR607 Denon AVR-X2400 Denon AVR-X1500H Yamaha rx v 477 Yamaha AVENTAGE RX-A830 YAMAHA MusicCast RX-V4A Yamaha MusicCast RX-V483 Yamaha HTR-4069 Marantz nr 1402 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts