-
Ostatnie posty
-
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
Ale czemu porównujemy monitory z podłogówkami ? I to jedne dwa razy droższe od drugich ? Ja wiem, że czasami cena nie odzwierciedla jakości, ale jak chcesz porównywać Confidence 20 ATC to musiałyby to chyba być ATC SCM50 -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Różnica pomiędzy RN602 a AS701 będzie zauważalna. RN602 jest zbudowany na bazie modelu AS501. 701 jest to znowu urządzenie, które ma trochę wspólnego z AS1200...więc zachęcamy abyś przeprowadził próbę. Tym bardziej, że trochę ciepła i ładnej barwy, dostaniesz -
Przez il Dottore · Napisano
Inaczej: design POWINIEN być sztuką. Tu pełna zgoda. A czy jest? Np. chiński "design" urządzeń audio to jest chłam a nie sztuka. Grają poprawnie lub nawet ładnie ale wyglądają przerażająco. Dobrze że tam wszystko na pilota lub sterowane telefonem i można je upchać gdzieś głęboko. Są ładnie i ze smakiem zaprojektowane wyjątki, ale właśnie - wyjątki. Firmy "starej daty" długo się upierały przy surowym, industrialnym designie. Np. Audio Note - ta czarna pomalowana blacha... Mój poprzedni Sugden z lat 90-tych ubiegłego wieku był brzydki jak noc listopadowa. Bo o wygląd zewnętrzny nikt nie dbał. To miało grać a nie wyglądać. Dopiero do kolejnej generacji wzmacniaczy Sugden zatrudnił profesjonalnego designera i teraz wstydu już nie ma. -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
B&W DB4s biały https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/bowers-wilkins-db4s-bialy-outlet.html Dostępność; Tophifi Częstochowa
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-