-
Ostatnie posty
-
@Kordian Kamiński Przyda Ci się - bardzo łopatologicznie opisane.
-
Przez Kordian Kamiński · Napisano
Powiem szczerze ze same podkladki zrobily robote, już to tak nie dudni. Jeszcze w planie mam kupić pulapki basowe ustawic to wszedzie w katach kolo systemu, a sciany kolo monitorów i chyba subwoofera wylozyc panelami akustycznymi mam upatrzone te: t.akustik HiLo-P80. Jeszcze bede myslal. -
Przez Michal1982 · Napisano
A więc sytuacja wygląda tak: Włączony eARC - Biała dioda wszędzie, odpaliłem film z prime video z dolby atmos i pojawiła się niebieska dioda jak ustawiłem oryginalny dźwięk po angielsku (bez lektora, dubbingu) Wyłączony eARC - zazwyczaj biała dioda, przy filmach z DD, dioda zielona czyli sygnał Dolby (inny niż Atmos) Jakbym wiedział, że tak to działa to w ogóle nie sugerowałbym się tym Dolby Atmos, dobrze, że soundbar nie był drogi -
Chyba jedynie w aplikacji w opisie filmu powinno pisać Dolby Armos przy scieżce dżwiekowej . Jak inaczej nie mam pojecia Jak wlaczę eARC tez to też tv przesyla do amplitunera PCM ( a ampltuner RX-V6A ma eArc-) Natomiast przy wyłaczonym pojawia się sygnał Dolby Atmos Nie wiem dlaczego . I tez nie moge wlączyć trybu passtrough , jest nieaktywny (TV Samsug) Może ktoś zna rozwiązanie ..
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy