-
Ostatnie posty
-
Wspomniałeś o Denon 1600, 1700 jest jednym z kandydatów do odsłuchu jak zacznę prace nad nowym systemem. Jak wypada Denek na tle innych tranów które miałeś ? @T Z6
-
Silvery 500 od Monitor Audio dobrze pasują do lamp EL34.Można duzo lepiej, wiadomo.Ale trzeba na to wydać dużo kasy.Póki jestem zadowolony to nie zmieniam kolumn.Na chwile obecną nawet nie wiedziałbym co wybrać innego.Zresztą czasu na testy też brakuje.Póki co cieszę sie tym co mam i to bardzo się cieszę.
-
@T Z6 z tego co tu koledzy lampiarze mówią,warto zadbać o całe otoczenie lampowca ,tj. kolumny i źródła,pewnie możesz sporo uzyskać nie ruszając Romy .
-
Myślałem wcześniej o jakimś Marantzu ale niestety wymiar mnie nie puszcza bo nie wejdzie do półki😔 Ten Musical Fidelity B1xi bardzo mnie zainteresował. Jesli oferuje dobrą jakość dźwięku z przedstawionych powyżej i ma wyjście HDMI to w zupełności mi wystarczy. Myślę, że jak podłącze do niego Wiima Pro Plus to więcej nie potrzebuje. Kwestia tylko wymiaru. Czy te około 33 cm podane na stronie to wymiar razem z potencjometrem głośności i złączkami głośnikowymi?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy