-
Ostatnie posty
-
@d00 od pół roku jestem posiadaczem Rubicon 2, żeby nie pisać już poematów, powiem tylko że jest świetnie. Połowę sukcesu daje elektronika, nie myślę o żadnej zmianie.
-
Liczy się nie tylko wkład w panelach, ale też warstwa wierzchnia (front). Im gładsza powierzchnia, tym bardziej odbija wysokie, im bardziej porowata, tym mocniej je pochłania. Ten sam panel obity materiałem pochłania górę mocniej niż kiedy dasz na front warstwę gładkiego HDF-u (testowałem).
-
Trzaskowski w Międzyrzeczu wyjaśnia o czym są te wybory: generalnie są o kobietach,żłobkach,dzieciach z problemami psychicznymi,seniorach,budownictwie mieszkaniowym,gospodarka też się pojawiła - wszystkie problemy,które już są załatwi sztuczna inteligencja... którą jeszcze MUSIMY opracować i wyprodukować tu,w Europie😁. Żeby ludziska się tych rewelacji dowiedzieli Polsat przerwał arcyciekawą rozmowę z profesorem Orłem o kulisach działania światowej gospodarki i UE. Po co komu wiedzieć takie rzeczy... .Jeszcze by się ludziska zorientowali, że władza robi ich w ciula😁
-
Rzeczywiście, Twoje kolumny nie są zbyt duże ale są tak "fajnie" strojone, że mają dość duże podbicie na basie, którego pik jest w okolicach 100 Hz. Jeśli Twoje pomieszczenie ma problemy z basem w tych rejonach - a jest to niewykluczone, to możesz odczuwać dudnienie. I raczej wzmacniaczem jakoś szczególnie tego nie poprawisz. Jeśli zaś chodzi o akustykę. Same zasłony (które zresztą na zdjęciu wyglądają na dość cienkie), dywan i dwie szafki jakoś wybitnie na bas nie wpłyną. Szczególnie ten niski.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy