-
Ostatnie posty
-
Odsłuchuje dzisiaj Oldfielda, nic mi się nie chce upal od kilku dni. Kupiłem kilka dni temu płytę, 'w bardzo dobrym stanie' przyszła dzisiaj. Umazana czymś lepkim, porysowana a do tego znaczek przyklejony do płyty! Nie wiem co taki sprzedawca ma w głowie, jaja sobie robi?
-
Opisz czym się różnią od Bayerow, który model Anandy masz?
-
Odkopałem przypadkiem swojego posta. Kupiłem Toppinga DX3 Pro+ i starczył mi na 1,5 roku. Teraz przesiadka na Hifimana Ananda i Hifiman EF500. EF500 świetnie napędza Beyerdynamic DT990 Pro. DX3 Pro+ daje radę ale EF500 zrobił to lepiej. A na zakończenie to planary to to czego szukałem 😁
-
Kondensator elektrolityczny unipolarny oznaczony na schemacie jako EC1 zastąpiłem kondensatorem foliowym o pojemności 2,2 uF, natomiast kondensator elektrolityczny unipolarny oznaczony na schemacie jako EC2 zastąpiłem dwoma połączonymi równolegle kondensatorami foliowymi o pojemności 10 uF. Dodatkowo pomiędzy ujemny biegun zasilania a masę dolutowałem na obwodzie drukowanym równoległe połączenie kondensatora elektrolitycznego unipolarnego o pojemności 47 uF oraz kondensatora foliowego o pojemności 0,1 uF. Zabiegi te miały na celu poprawę stabilności i trwałości pracy układu.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy