-
Ostatnie posty
-
Dzisiaj poczyniłem takie ustroje skrzynia otwarta z płyty 19mm wysokość 120cm szerokość 60cm głębokość 17cm jako front panel szczelinowy ze sklejki 15mm w środku wata PT80 grubość 10cm za watą wolnej przestrzeni 5cm będzie ten ustój ustawiony za kolumnami odsunięty od ścian na 10cm. W zasadzie to już stoi za kolumnami ale jeszcze brakuje nóżek chcę żeby był oderwany od podłogi. O wrażeniach z odsłuchu napiszę później , ale jest wyczuwalny krok w dobrą stronę.
-
Btw, odpowiedź z jednego z salonów (w wielkiej aglomeracji; w razie potrzeby "służę" informacją), że nie można umówić się na odsłuch, bowiem B&W nie udostępniło egzemplarzy testowych, lecz można posłuchać PX7S3 (sic!), może zniechęcić. Ja się nie zniechęciłem, żeby mimo wszystko przetestować gdzie indziej, ale inni ...
-
Przez Mateusz Łuczak · Napisano
Hej, Mam w sumie juz wzmacniaczyk cztery lata, ale przechodzac przez wątek jeszcze raz, zastanawiam się nad niektórymi modyfikacjami. Wspomniana tutaj modyfikacja dotyczy zmiany rezystorów R-IN na wejściu sygnału. Na płytce oznaczenie sugeruje 100k a na schemacie mamy 220k. Czy wiecie jak to wpłynie na poziom sygnału wejściowego? Ktoś testował obie wartości?
-
-
Ostatnio poruszane tematy