-
Ostatnie posty
-
Nie mam je w różnych lokalizacjach/domach żeby było prościej. A teraz news od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem prawdziwej perełki Peachtree nova300. I wiecie co b&w pokazały swoją nową twarz taki Banderas w Zabójcach jeżeli młodzież kojarzy. Byłem sceptyczny ale Nova 300 powaliła mnie na kolana to cud techniki w cenie grubo poniżej 8k z potężną rezerwa mocy!
-
A to oni Ci zaproponowali to JL Audio zamiast tego SVS czy czegoś innego? Jakieś tam DSP przy tym SVS masz. Na ile skuteczne? Nie wiem. W JL Audio chyba nie ma do tego modelu takich opcji. Najlepszą opcją byłoby wypożyczenie jakiegoś demo, żebyś sprawdził jak to u Ciebie gra.
-
Przez Grzesiek202 · Napisano
Nie no, jeszcze wszystkie pedały do ogarnięcia w sumie od początku. Ale najgorsze, czy może najprzykrzejsze w tych egzaminach jest "uwalanie" za reguły dla reguły. Ostatnia sytuacja; kursantka hamuje przed rondem, bo pieszy blisko pasów, w sumie też bym się chyba zatrzymał, żeby nie oblać, ale miejsca naprawdę dużo. I wtedy niemal krzyczy egzaminator: po co pani hamuje? Przecież jeszcze dwa auta by wjechały na rondo? A pieszy najwyżej poczekałby te 3 sekundy. A no po po żeby nie oblać. Ale to był zawsze ten "inny" egzaminator. Jestem pieszym i kierowcą. Życzliwości wszystkim, również w tym temacie. Ja, też myślę (mam nadzieję), że tak :). Ale im dłużej słucham mojego sprzętu w moich warunkach, tym bardziej jestem zdumiony, jak inaczej potrafi grać, nawet w zależności od pogody. Tylko, że nie szukam tu wyjaśnienia w zjawiskach fizycznych (pomijając może upalne letnie dni, kiedy fotowoltaika wszystkich sąsiadów pompuje Volty do odcięcia).
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy