-
Ostatnie posty
-
Jak w Waszej ocenie wygląda zestawienie NAIM NSC 222 z Aries S1 oraz MATRIX NT-1 i PS Audio AirLens? Poruszając się w produktach Lumin, Auralic, Holo Audio Red, m1t, i transportach, co ciekawego możemy sobie polecić ? , najchętniej z wyjściem I2S w cenie między 9000-30.000 zł Bardzo dobre opinie o jakości radości odsłuchui muzyki łapie nie tak drogi PS Audio AirLens .. Kto to importuje bezpiośrednio może wiecie ? Miłego dnia
-
Być może dlatego, że na nie nie odpowiadałem 😉 „Po 1996 zasiadał w radzie nadzorczej i zarządzie browaru w Krotoszynie, który upadł z powodu zadłużenia. W 2002 Marek Jakubiak wykupił od koncernu Brau Union browar w Ciechanowie.” - śmierdzi słupem.
-
Udajesz się czym prędzej na Woronicza do Na Temat Audio i próbujesz ustrzelić coś z wyprzedaży ekspozycji. Oferta ważna tylko na miejscu i tylko na ten sprzęt, którego nie chcą targać do nowej siedziby.
-
Wow. Myślałem, że Samsungi to mają od lat bo to, że Apple specjalnie upośledza swoje urządzenia żeby potem chwalić się "innowacyjnymi" zmianami na konferencjach to już się przyzwyczaiłem W takim razie mamy po prostu inne preferencje
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy