-
Ostatnie posty
-
Całodniowy odsłuch dzisiejszy mam dzięki Tobie
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Jesli masz utrwalone tzw. "Złe nawyki" to masz się czym stresować przed ponownym egzaminem. -
Mamy inną percepcję dźwięku, brzmienia. Nie ma mowy, by obu nam się to samo podobało. Jesteś autentyczny, nie masz problemu z ego. Wtedy i ja poczuję się jak w domu😊
-
Wysoko. Za to u mnie za dwa dni Unitra WSH605. I coś jeszcze (niespodzianka) od strony - jak to nazywa Jarek - nieprawidłowo skonstruowanych wzmacniaczy - można zakładać w ciemno, że „brytol”. Przyszły tydzień tj. poniedziałek i wtorek mam wolny od pracy więc będzie czas na spokojnie poznać i wyrobić sobie własną opinię na temat dwóch - jak teoretycznie zakładam - zupełnie innych pomysłów na brzmienie. A czy założenia o różnicach w brzmieniu są słuszne to się okaże. I tylko tych rocznicowych AE1 szkoda, cztery wzmaki do dyspozycji, w tym trzy brytole, to już grubo. Widocznie muszę jeszcze na nie poczekać. Głośniczki jakich użyję do testów to oczywiście ATC SCM 7 i Dynaudio X14. Gdzieś tam w odmętach kabli pojawi się też harpagan Qutest. Na tym zakończę ogłoszenia parafialne.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy