Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• https://www.amazon.de/dp/B087WJ7YNT/?smid=A29YX2W9KJ4TX7&tag=mainseek-new-mob-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B087WJ7YNT&ascsubtag=2025-04-25_4ffcf8046180c0063de6632572f27d7f4c5e567e16a54e59b898bb185cedbba1&th=1&psc=1
    • Dziękuję za odpowiedzi. Postanowiłem sprawdzić Cambridge Audio MXN10, możliwe, że jutro będzie do odbioru. Jestem ciekaw jak się zgra w moim systemie.   Co do zewnętrznych daców, to może potraktuję MXN10 jako bardziej rozwojowy streamer niż Taga i wtedy będę kombinował z dołożeniem do niego innego DACa.   Co do różnic między wbudowanymi dacami w Tadze i Wiimie Pro Plus - ja słyszałem wyraźną różnicę i jak wspominałem wyżej - moja siostra również.    Właśnie brałem pod uwagę Ultrę wiedząc, że siedzi tam ESS Sabre, a nie AKM jak w Pro Plus, ale jednak chciałem streamer bez zbędnych pierdół typu ekranik no i Cambridge wizualnie mi się bardziej podoba. 
    • Drodzy WspółForumowicze,   czy ktoś wie gdzie można fizycznie dostać Monitor Audio Bronze AMS 6g CZARNE?   bo jakiś dramat jest z dostępnością   Prosze serdecznie o pomoc!
    • Sprzedać integrę nie avr Nie mogę sparować z avr słuchawek px8  B&W,w ogóle ich nie widzi,chciałbym przesyłać dźwięk z avr tidala bo arcam ma aptx hd a smartfon samsung s23 tylko aptx,czy to jest możliwe?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...