-
Ostatnie posty
-
Cześć! Nosze się z zamiarem wymiany mojego wysłużonego Marantza PM6006 na coś lepszego. Kolumny to jak w tytule Triangle Comete EZ + Rel T5, pomieszczenie to salon z kuchnią 21m2 Pomieszczenie jest dość trudne, nieregularne i są problemy z basem (jest tam gdzie nie trzeba, a gdzie potrzeba niezbyt ) Z tego powodu pomyślałem o sprzęcie z Dirac, który ma szansę poprawić mam nadzieję w jakimś zakresie to co się da. Wpadł mi w oko Arcam SA35, niestety SA30 są tylko już używki i boję się trochę o brak wsparcia już niedługo Czy macie może porównanie jak ten nowy SA35 wypada do SA30? Jeśli chodzi jakościowo i sygnaturę dźwięku. Bardzo lubię naturalną średnicę, która wydobywa się z tych kolumn i chciałbym to podkreslić a SA30 jak miałem kiedyś okazję posłuchać grał dość ciepło. Muzyka to raczej spokojny rock, klasyka, muzyka filmowa, pop. Czy SA35 jest taki sam? Docelowo być może pomyślę o wymianie samych kolumn, może coś co już nie bedzie potrzebowało suba, ale to w drugiej kolejności.
-
Albo odcięcie albo large - jedno wyklucza drugie. Co to za amplituner?
-
daj na pewno na small, a co do odcięcia to ja standardowo 80Hz ustawiłem no i zadowolenia z zakupu życzę
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy