Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Od czasu gdy odszedł z TVN, gdzie musiał ukrywać swoje poglądy, obecnie bardzo skręcił w prawą stronę. No cóż w rozmowach muszą brać udział ludzie od lewej do prawej strony sceny politycznej. A pracuje tam gdzie jest największa kasa, zwróć uwagę na jego kanał internetowy, gdzie dobiera sobie takich rozmówców, by wzbudzić szok i by klikalność była jak największa. W obecnej chwili poglądowo najbliżej mu do Konfy.
    • Technics robi moim zdaniem całkiem przyzwoite drapaki, a napęd bezpośredni ma swoje zalety. Wiadomo, wyższe modele są bardziej dopracowane, chociaż bywało z tym różnie. Twój tor jest całkiem niezły i nie wiem czy jak wstawisz tam któregoś z wymienionych gramofonów Technicsa to od razu usłyszysz różnicę, spróbować zawsze można i jeśli już to proponuję ten wyższy model. Masz dobre pre i ciekawą wkładkę. Można spróbować z innym wzmacniaczem czy kolumnami, może być też ciekawie. U mnie "na kwadracie" póki co gra Technics SL 1500c z Ortofonem 2M blue w towarzystwie Spendor A7 i jest na tyle dobrze, że banan nie schodzi mi z facjaty i wolę słychać swojej muzy niż klepać za dużo w klawiaturę. Pozdrawiam i życzę udanych odsłuchów. Ps. Technics pokazał ostatnio model SL 1300G , jak dla mnie ciekawa propozycja, chociaż cena już mniej.
    • U mnie raczej uszkodzeniem fizycznym, miałem w życiu sporo upadków z koni i to wszystko teraz daje o sobie znać. Najbardziej dał mi się w znaki ostatni przypadek z przed dwóch lat, gdy mocno uderzyłem cała prawą stroną i głową(całe szczeście że miałem kamizelkę bezpieczeństwa i kask na głowie) o ziemię. Na chwilę nawet wtedy straciłem przytomność. Robiłem w tym roku rezonans magnetyczny z kontrastem, całej głowy i kręgosłupa szyjnego, ale lekarzowi prowadzącemu nic to nie wyjaśniło, i nie potrafi już doradzić co może pomóc na te szumy uszne.
    • dlatego właśnie o tym wspomniałem, moja 5-tka dobiega końca
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...