-
Ostatnie posty
-
Szukam więcej informacji na ten temat i troche mało informacji, na youtube nic oprócz poradników producenta jak je połączyć... Wydaje mi się że to jakaś lipa
-
Ciąg dalszy polskiej epopei jazzowej... Nie jestem wielkim fanem Ptaszyna - jego sax jest jak dla mnie zbyt optymistyczny, no ale Karolak na klawiszach i Bartkowski (znowu!!!) na garach to jest to...! Przy okazji polecam wywiad z Karolakiem na Muzykuj.com, gdzie przedstawia dłuuugą listę swoich klawiatur elektronicznych i opowiada m.in. o tym, jak bardzo poszczególne egzemplarze jednego modelu hammonda się od siebie różnią brzmieniowo itp... Ciekawe. Wyjaśnia też dlaczego nie byłby dobrym audiofilem😉. Zabawne.
-
Głównie ceny, jak to w audio + odrobiny audiobzdetow jakiegoś Pacuły w magazynie i pisania o nasyceniu dźwięku jedwabistą strukturą, który płynie swobodnie z naturalnym pulsem, wysyceniem i cielesnością średnicy i basem pełnym kolorów. 👍🏻
-
No właśnie ten oglądałem. To, że działa z HD (zarówno oryginał, jak 8 zamiennik, to już wiem). Pytanie, czy działa ze starymi, klasycznymi Cyrusami? No i czy z tunerami. raczej wątpię.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy