-
Ostatnie posty
-
No dobra , nic z tego nie kumam. Zresztą moich QLN-ów nie ma. Napisałem im , że jak się wezmą za pomiar porządnych kolumn , to niech dryndną Ja po moich wpadkach filtrowych , jakoś zaczynam coraz sceptyczniej podchodzić do rysunków , a szczególnie tych kolorowych Zmieniłem ustawienie kolumn , poprzednie dostosowałem do kalkulatora z Mega Acoustic . Kolumny na zielonym polu ideał. A jak zwęziłem o 20 cm . kolumny na polu czerwonym , ale za to jak gra !!! I na koniec wg. REW-a mam zajebiście wielki mod na 46 Hz , zjechałem go najpierw filtrem w streamerze , potem to samo w RME . Ani w jednym , ani w drugim przypadku przełączając " na żywca" absolutnie żadnej różnicy nie odnotowałem na słuch.
-
Krytycy mqa mogą sobie gadać co chcą ale wg mnie te płyty brzmią lepiej, jakby bardziej miękko, można rzec - analogowo 🤔. Zresztą z moich obserwacji wynika, że największymi krytykami mqa (podobnie jak sacd) są ci, którzy sami takich plyt/plików nie mają... To dosyć polskie podejście 🤣 Wspaniałe wydanie pod każdym względem.
-
Widzę, że samozaparcia nie starczyło na długo;). Ale nie łam się. Może następnym razem.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy