-
Ostatnie posty
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Patrzyłem na statystyki. W Polsce to były pojedyncze przypadki. Bowers opanował to przy kolejnych dostawach. -
Z tym zapewne nikt nie będzie polemizował. Jeśli jednak przed prawdopodobnie najważniejszym meczem eliminacji kapitan reprezentacji mówi, że nie czuje się mentalnie gotowy, to trener podejmuje decyzję o zmianie kapitana na takiego, który być może mentalnie jest lepiej do tego gotowy. Podejrzewam, że wywiad w studiu TVP Sport przelał czarę goryczy u trenera i ostateczna decyzja zapadła. RL9 poczuł się urażony i powiedział, że zabiera zabawki i nie bawi się w tej piaskownicy. Jak ja to widzę? Na wybór prezesa związku czy selekcjonera, my biedne żuczki wyboru nie mamy, więc jedziemy z tym co dostajemy z dobrodziejstwem inwentarza. Selekcjoner ma do wyboru takich, a nie innych zawodników. Ma wybór taktyki i zawodników, w których wierzy, że tą taktykę dowiozą, a całość da oczekiwany efekt sportowy. Jeśli mu najważniejszy zawodnik, wzór wszystkich cnót mówi, że nie ogarnia aktualnie, i do tego mówi o tym tak a nie inaczej w czasie wywiadu (w ramach bronienia się przed pytaniami Wichniarka i Borka), to decyzja mogła być według mnie jedna. A jak Gwiazda zdecydowała się przygwiazdorzyć z grubej rury rezygnując z gry w reprezentacji, to ja jestem w 100% po stronie szkoleniowca.
-
To po co chcesz jeszcze wydawać dodatkowe 10 000 zł? Jak gra ładnie, to tylko się cieszyć. Może lepiej zainwestować w akustykę (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś).
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Oddaj go do nas, to są drobne problemy. A co do odtwarzacza CDS1000, to aż łezka w oku się kręci, że ten kompakt już nie jest produkowany ;(
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy