Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Mam podobnie w Meridianie. Czasem też mam przeskakiwanie o kilka sekund. Z tego co się dowiadywałem , może to być przyczana niezbyt idealnego ustawienia tacki w stosunku do diody , odbierającej odbicie promienia laserowego. 
    • Wyjątkowo nie country ;). Chyba czas kupić jakieś słuchafony na rower. Z taką muzą to w jeden dzień z Pomorza Zachodniego do Zakopca dojadę. Tylko muszą mieć bass…   https://tidal.com/browse/album/32393074?u  
    • Szybciej by było napisać co mi się podobało  Ale skoro nalegasz ?   - dźwięk suchy ,techniczny - wyświetlacz , którego mogłoby nie być , bo z 2,5 m i tak nic nie widać - tacka w którą płytę trzeba wkładać z zegarmistrzowską precyzją ,bo inaczej CD nie przyjmie - funkcja Pure Direct polegająca na tym , że gaśnie wyświetlacz i ....tyle . Cd S 700 też miałem i powyższe uwagi dotyczą również tego modelu. to tak w skrócie. Kupiłem to cudo techniki , bo byłem i jestem fanem Yamahy . Z tym , że wtedy miałem u siebie CX-1000 , MX-1000 , TX- 1000 , CDX-1060 , a więc starsze klocki i naiwnie sądziłem , że jak kupię nówkę to będzie postęp. No , cóż za naiwność się płaci , sprzedałem te CD-ki za psie pieniądze. I taka ciekawostka , jak to jest , że w 1992 roku można było zrobić czytelny z trzech metrów wyświetlacz z milionem funkcji / Yamaha CDX-1060 / , a 30 lat później montują taką popierdółkę na której nic nie widać    
    • Jak się ma nie podobać?  Zarąbisty koncert! 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...