-
Ostatnie posty
-
Jak się posłucha tv albo radia,to wszyscy Polacy są z natury uczciwi😁 Później trzeba się z tej uczciwości tłumaczyć jak jeszcze niedawno koledzy Rafała musieli w mediach tłumaczyć z tego ,że fachowcy z PiS w spółeczkach zostali zastąpieni fachowcami z KO ,a nie jakimiś z wolnego rynku😁. Właśnie mam przegląd tej uczciwości Polaków w mikroskali: w miejscowym UMiG po 20 latach zmienił się gospodarz,do końca kadencji jeszcze parę latek ,a okolica już huczy. Czyli podobnie jak z KO,jeszcze na dobre nie zaczęli,a już liczne blamaże
-
To jest nadal rozmowa o naszych gustach. Audiowit przez pierwszy miesiąc po zakupie Kudosów nie był w stanie ich słuchać, potem pojawiła się - cytując Witka - „nutka lampowości” i miłość do Kudosa rozkwitła. Znalazł swoje granie tak samo jak Ty znalazłeś je u Bowersa a ja z ATC (chociaż zastrzegam sobie możliwą zdradę w kierunku D2/D2R czy białych ATC SCM7 :))
-
E tam. W Bowersach góra jest na poziomie basu. W lansowanych jako bardzo neutralne Kudosach jakieś 3 dB powyżej.
-
Przez Lord_of_sound · Napisano
Podłączę pod ampli komputer z RTX 4090 więc gram na bardzo wysokich ustawieniach w 4K i często w okolicach 120 FPS. Obecnie mam podłączone PC do TV i z TV leci dźwięk do ampli. Niestety to rozwiązanie powoduje, że mam ograniczone dekodowanie dźwięku do tego co dekoduje TV.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy