-
Ostatnie posty
-
To zrobiło się teraz. Wcześniej było ok. I inne źródła dźwięku też dają dobry dźwięk. Tylko Tidal connect z telefonu tak kaszani. I to od dwóch tygodni. Wcześniej było dobrze.
-
Nie wiem.... obawiam się, że nawet jeżeli nie jest słyszalny sam mechanizm, to może być słychać wirujący dysk...🤔. Mam taką deskę do krojenia z ikei, byloby do kompletu...😄 Nie wiedziałem, że Chord robi odtwarzacze. Dość pretensjonalne wzornictwo. Ciekawe czy forma przerosła treść....
-
Słuchałem AP Classic 8 u kolegi którego pokój ma jakieś 22-23 metry i w żadnym wypadku nie było problemu z basem. Moim zdaniem w 30 metrach spokojnie Classic 25 się sprawdza , moim zdaniem jest raczej inna kwestia, czy taki bas ci się spodoba . W moim odczuciu całościowo robiły piorunujące wrażenie ale sam bas przy na prawdę niskich zejściach nie był tak szybki i sprężysty ale powtórzę to nie musi być wcale wada i ja bardzo wnikliwie tego słuchałem . Dopiero teraz jak mam Classic 5 oraz moje Vienna acoustic grand Haydn monitory to słyszę , w Vienna -ach bass również nie jest tak szybki . W pierwszym momencie jak podłączyłem Classic 5 to mi się wydawało że basu nie ma ale jak włączyłem kawałki w których wiem że on jest zrozumiałem że ten bass jest bardzo sprężysty i szybki. Może warto spróbować innych AP trochę jest tego na olx. Pozdrawiam
-
Gdyż jest sporo reklamacji na oprogramowanie ! o ile używa się podstawowych ustawień to jest spokój , lecz gdy zmienia się preferencje to kaplica.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy