-
Ostatnie posty
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Tak, zwykły podwójny RCA zalezy pewnie jakie. Po pierwsze nie spieramy tego typu działania. Teraz platformy streaming owe są na tyle tanie że warto jednak iść w legalna kulturę. Druga sprawa to że plik jest FLACiem nie wiadomo czym był wcześniej. Stąd wlasnie takie źrodła (lewe) nie sa dobre. CD - FLAC - MP3256 - FLAC da się konwertować. Wiec masz FLACa zrobionego z MP3ki. 256 to jeszcze pół biedy gorzej jak wczesniej był 128 :D -
No ale nowe tyle kosztowały wiec bez sensu kupować uzywane za tyle. Poczekaj to stanieją. Bo tą linie ma Amazon. No to M1 Tak. Z 316 BEE bedzie to fajnie grać. AE są jasniejsze bardziej rozdzielcze. -
Nie słyszałem o tych problemach z BT. Co prawda bardzo rzadko korzystam z tego sposobu połączenia. Ale nie słyszałem. Problem był z telefonem i z kompem? I tak to brzmienie jest dokładniejsze niż to w Taga. Jeśli ta sygnatura bardziej Ci odpowiada to faktycznie zostań przy nim. Fioo R2R DAC do sprawdzenia. Może podejść. Albo zobaczyc jeszcze tańszego ZEN DAC. Fajne urządzenei jak na cenę. -
U mnie tak samo. Co w dzwieku podobało Ci się bardziej w CXN?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy